Tuin

Wij creëren de ideale buitenruimte

Hoveniersbedrijf Deurne biedt een oplossing voor al uw tuinier behoeften. Door ons in te huren zullen er nooit meer dure tuinier fouten ontstaan zoals te laag snoeien, verkeerd bemesten of verkeerde beplanting. Wij helpen u bij tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud , tuinrenovatie of boomverzorging en tal van andere diensten. We zijn onafhankelijk, betrouwbaar en werken hard bij alle aspecten van tuinonderhoud of landschapsarchitectuur.

Hovenier Deurne zorgt voor perfect onderhouden bomen, heesters, rozen en hagen maar ook voor vaste planten, bomen en een gezond gazon. Patio’s en tuinen ontdoen wij bij tuinonderhoud van onkruid en mos en ook balderen takken en zwerfvuil wordt opgeruimd. Rozenstruiken, bamboe en bomen orden teruggesnoeid in de zomer en in de winter kunnen we de voorjaarsbollen al voor u planten. De tuin is een verlengstuk van uw huis en planten buiten moeten zich net zo goed voelen als binnen.

De Renovatie Specialist

Ons hoveniersbedrijf staat bekend om de jarenlange ervaring en wij hebben al vele tuinen getransformeerd door bekroonde tuinontwerpen. Ouderwetse tuinen veranderen door nieuwe dingen er aan toe te voegen, door patio’s aan te leggen of een wandelpad, kleine vijver of een op vallende waterpartij. Een formele tuin is afhankelijk van geometrische vormen, lijnen en rechthoeken en een informele tuin barst van de kleuren uit elkaar door de strategisch geplaatste bloemen en planten.

Hovenier Uden heeft een team van ontwerpers die prachtige designs maken en stijlvolle tuinoplossingen creëren voor huiseigenaars en eigenaren van onroerend goed. Ons enige doel is de buitenruimte te maximaliseren en prachtige tuinen te ontwerpen. Is uw tuin toe aan een make-over wij transformeren elke tuin adembenemend of het een moderne stedelijke tuin wordt of een grote landelijke tuin. De planten die u wenst worden in het ontwerp meegenomen en elk ontwerp is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Wij bieden luxe en onderscheid

Tuinen dienen voor een verkwikkende ontsnapping of een ontspannen toevluchtsoord en met e juiste planten en accessoires kan men dit bewerkstelligen. Groen labyrint, geplaveide paden, kleine vijvers, fonteinen, kleurrijke bloemen of kleine bomen. Omringd worden door je eigen groene toevluchtsoord als je thuis komt na een lange dag werken. Wij hebben tal van tuin ontwerp ideeën, inspiratie voor de voor en achtertuin, door verbluffende kleuren toe te passen, planten combinaties te gebruiken , decortips in te zetten, allerlei geheimen voor een prachtige buitenruimte.
Ons hoveniersbedrijf verzorgt alle maten tuinen in Deurne en Uden maar ook in andere plaatsen in Brabant zoals Eindhoven, Nuenen, Weesp of andere plaatsen. Tuinonderhoud kan afgestemd worden op twaalf maandelijkse bezoeken of u neemt een half jaarcontract of een seizoensgebonden contract. Professionele vormgeving van tuinen verhogen de waarde van een huis of pand en geeft u levensvreugde, trots en plezier. In huizen worden kinderen opgevoed, familie geëntertaind en vrienden vaak ontvangen en hoe kan u dat beter doen dan in een oase van rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *