afvallen dieet sporten

Verlies lichaamsvet zonder verlies spiermassa

Het verliezen van de laag vet rondom je sixpack betekent het snijden in de calorieën en het verhogen van je vetverbranding. Maar als de weegschaal 2kg minder aangeeft dan vorige week betekent nog niet dat je sixpack zichtbaar is en en dat je harde werken het gewenste resultaat geeft.

Er zijn drie verklaringen voor het verlies van het gewicht. Vet verliezen, verliezen spiermassa en verlies van water. Met een gezond eetschema en trainings- programma, zul je vet verbranden als een vergiet. Maar omdat er zo veel factoren zijn als het aankomt op het verbranden van vet kan het ook zo zijn dat je spiermassa verliest dat je liever wilt behouden.


15 ‘Fitness Foods’ Voor Spieropbouw & Vetverlies

Spiermassa verlies

Spiermassa vereist voortdurend werk om het te behouden, iedereen weet dit. Maar als jouw focus ligt op je dieet of het jouw primaire doel is om vet te verbranden, dan zal dit ten koste gaan van de krachttraining.

Koolhydraatarm dieet

Een van de snelste manieren om gewicht te verliezen op korte termijn is om te snijden in de koolhydraten. Met een koolhydraatarm dieet eet je uitsluitend koolhydraatarme producten. Hierdoor wordt er meer vet verbrand omdat je lichaam hier uit zijn benodigde energie haalt in plaats van uit de koolhydraten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *